Floris Wouterson, slaap performance coach

Deze workshop was dé hit van de Zomermarkt, daarom nu nog een keer voor wie het gemist heeft.

Slaap is belangrijker dan eten en bewegen samen. Een goede nachtrust is de moeder van jouw gezondheid én humeur. Als je goed slaapt, dan ben je een actievere ouder, leukere partner, succesvollere ondernemer, betere manager, waardevollere collega en een sterkere sporter.

Maar waar moet je beginnen om je slaap te verbeteren? En hoe maak je slaaptekort bespreekbaar? Maar ook: welke tools kan je inzetten om de nachtrust van jezelf, je team en je medewerkers te verbeteren?

Tijdens deze workshop ga je ontdekken:

  • waarom slaaptekort moordend is voor je carrière, succes en relaties
  • wat de financiële impact is van slaaptekort voor jouw organisatie
  • wat de meest bepalende factor is om die diepe, herstellende nachtrust te bereiken
  • hoe je slaaptekort bespreekbaar maakt en wat de eerste stappen zijn om dit te bereiken, zonder grote tijdsinvesteringen of een langdurig traject.

Zijn boek Superslapen, praktische lifestyle principes voor je beste nachtrust ooit kreeg een 5-sterrenbeoordeling van NRC Handelsblad als het meest praktische boek om je slaapgewoontes en prestaties te verbeteren! En stond weken nummer #1 op de bestseller top 100 van Managementboek.nl


Floris is coach, bestseller auteur, spreker, ondernemer en levensgenieter. Zijn missie: het helpen van ondernemers, managers, high-performers en mensen met een veeleisende baan om met slaap hun prestaties, humeur en levenskwaliteit drastisch te verbeteren. Zijn motto: Change a little, change a lot.