HR Digitaal

Eenvoud, besparing & relevante managementinformatie.

HR Digitaal, een merk van FARAO Human Resources Support, wij zijn sinds 1997 actief op de markt van e-HRM. Onze software en werkwijze kenmerkt zich door eenvoud, aandacht voor uw processen, uniforme verslaglegging en dossiervorming en realisatie van Performance Management en HR Analytics. Wij maken e-HRM betaalbaar en toegankelijk.

Eenvoud:

Bij de inrichting wordt uitgegaan van de inhoud van uw huidige beoordelingssystematiek, functioneringsgesprekken en persoonlijke ontwikkelgesprekken; daarin hoeft u dus niets(!)  te veranderen:

  • HR Digitaal helpt u bij het opbouwen van de uw digitale formulieren. Hoe beter de vormgeving van uw formulieren, hoe beter de kwaliteit van de management informatie.
  • Ook sluit HR Digitaal aan bij alle gangbare personeelsinformatiesystemen, zodat gegevens eenvoudig zijn te koppelen met bestaande systemen. (zelfs realtime!)
  • U bent onze abonnee. Alle technische (ICT) activiteiten worden volledig voor u verzorgd. Hiermee zijn de kosten transparant dus aanzienlijk lager dan wanneer u een instrument intern beheert.
  • Invoering vergt weinig tijd. U kunt het systeem binnen enkele weken inzetten.
  • U beschikt over managementinformatie die u elk moment kunt raadplegen.

 

Verdient zichzelf terug:

Betere gesprekken, helderheid in targets en consistentere beoordelingen kunnen de prestaties van uw organisatie sterk verhogen.

En u bespaart door efficiëntere voorbereiding en uitvoering ook direct op de kosten van de HR-gesprekscyclus. Deze directe kostenbesparing is vaak al voldoende om de investering in HR Digitaal ruimschoots terug te verdienen.

 ASP-SAAS technologie:

Doordat wij zorg dragen voor de technologie, want u krijgt via internet de software altijd actueel en in de laatste versie beschikbaar, kunt u zich bezighouden met waar het om gaat: Human Performance Management!

 

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt