Human Business Support

VerzuimSupport – Mens & OrganisatieSupport – ACE

Human Business Support; iedereen wil vooruit!

Human Business Support (HBS) is een zakelijke dienstverlener, gespecialiseerd op het gebied van verzuimbegeleiding, loopbaanbegeleiding en duurzame inzetbaarheid. Wij geloven dat er meer waarde zit in mensen en organisaties. Wij laten zien dat ieder mens beter én productiever is in werk dat past. Organisaties ontwikkelen en werk verandert. Ieder mens heeft talent, mag meedoen en groeien. In eigen werk of ander werk, bij de eigen werkgever of andere werkgever. Wij vertalen complexe problematiek rondom inzetbaarheid van mensen in organisaties, naar praktische oplossingen op de werkvloer, met aantoonbaar resultaat voor alle belanghebbenden (win-win-win).

Met het totaalpakket aan producten en diensten, bieden wij een unieke synergie; een praktisch netwerk om duurzame inzetbaarheid te realiseren met aantoonbaar meerwaarde voor werkgevers én hun medewerkers.

VerzuimSupport
HBS verzorgt complete Arbodienstverlening, maar dan anders. Maar we zijn ook inzetbaar als specialist bij problematisch verzuim. De Register Casemanagers van HBS denken in kansen en mogelijkheden voor medewerker en werkgever. De begeleiding van HBS begint bij het in dienst treden en eindigt bij de beëindiging van het dienstverband. Hierbij staat werk centraal. Het doel is een medewerker zo snel als medisch verantwoord is, weer aan de slag te krijgen. In eigen werk, of in werk passend bij de mogelijkheden van de medewerker.

LoopbaanSupport
Onze door Noloc erkende Loopbaancoaches bieden maatwerktrajecten, gericht op productief werken, met plezier, in werk dat past. Nu en in de toekomst. Zowel voor medewerkers, leidinggevenden, als teams en organisaties. Centraal hierbij staan het talent en competenties van de medewerker en de waarde die dit heeft voor de werkgever. Door het aanwakkeren van de intrinsieke motivatie, ontstaat een blijvende inzetbaarheid en ontwikkeling.

HR-Support
Wat is uw koers en hoe gaat u uw doelen met de juiste inzet van mensen bereiken? Onze HR Consultants geven advies en ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel niveau, in iedere gewenste fase. Met onze brede expertise op gebied van HR en ons netwerk van experts, bundelen we alle kennis en zetten deze flexibel in binnen uw organisatie. Hiermee kunnen wij ieder HR vraag- of probleemstuk binnen uw organisatie aanpakken.

ACE netwerk
Met elkaar kom je verder! Het ACE netwerk is een onafhankelijk en intersectoraal HR-platform in de regio. Voor werkgevers, medewerkers en HR-dienstverleners. Honderden werkgevers wisselen met elkaar medewerkers, vacatures, kennis, ideeën en ervaringen uit. Zo houden we mensen duurzaam aan de slag en versterken we de arbeidsmobiliteit en arbeidsparticipatie in de regio.

Human Business Support
Rithmeesterpark 50 C1
4838 GZ Breda
T (076) 503 80 52
F (076) 501 60 58 – mag weg
E info@HBSwerkt.nl
W www.HBSwerkt.nl
KvK 20098280

HBS-logo

 

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt