Human Business Support

Human Business Support; betrokken, betrouwbaar, praktisch, professioneel en ondernemend

Onze missie is het duurzaam inzetten van menselijk kapitaal in de regio. We doen dit ondersteunend aan werkgevers en werknemers met de focus op winst voor beide partijen. Werkgevers hebben baat bij goed functionerende, talentvolle, productieve medewerkers. Werknemers hebben baat bij een plezierige werkomgeving waar ze gewaardeerd worden en zich kunnen ontplooien. Hiervoor kunnen wij één of meerdere van onze deskundige teams inzetten:

 • VerzuimSupport.
  Ons verzuimteam (met Registercasemanagers en CROV’s) denkt in kansen en mogelijkheden voor werkgever én werknemer. Werken staat centraal in onze aanpak, omdat we weten hoe belangrijk werk voor mensen is. Naast de maatwerk verzuimbegeleiding ondersteunen wij werkgevers met verzuimanalyse ’s, verzuimmanagement en op individuele verzuimdossiers.
 • LoopbaanSupport.
  Om gedurende een hele loopbaan werkzaam te kunnen blijven, ondersteunen we werknemers in hun oriëntatie binnen en buiten de eigen werkgever. Zo zorgen we ervoor dat een werknemer altijd klaar is voor de volgende stap, maar ook praktisch en resultaatgericht wordt begeleid naar ander werk.
 • MensSupport.
  We ondersteunen organisaties praktisch in het HR-beleid, de organisatie en uitvoering daarvan. Omdat onze focus op verzuim en loopbaan ligt, zoeken we bij MensSupport de samenwerking met deskundige partners uit ons netwerk die denken en doen als wij.
 • ACE/ACE+/Transfercentrum.
  Human Business Support ondersteunt dit integrale netwerkmodel en het landelijke netwerk LPWC. Hiermee heeft Human Business Support een netwerk gecreëerd waarin deelnemende werkgevers én werknemers veel meer mogelijkheden hebben om aan het werk te zijn, te blijven en hun inzetbaarheid optimaal te benutten.

 

Human Business Support
Rithmeesterpark 50 C1
4838 GZ Breda
T (076) 503 80 52
F (076) 501 60 58 – mag weg
E info@HBSwerkt.nl
W www.HBSwerkt.nl
KvK 20098280

HBS-logo

 

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt