Netwerk van professionals

De wetgeving en regels in de sociale zekerheid zijn complex. En waar het gaat om langdurig verzuim of WGA-instroom, zijn de financiële gevolgen voor werkgevers ook nog eens erg groot. Professionals helpen u graag door alle complexe regels heen de weg te vinden. Ze ondersteunen u waar nodig bij het verminderen van uw verzuimkosten en bij het controleren en/ of benutten van alle geldstromen in de sociale zekerheid. Ook kunnen ze helpen bij de controle van de WIA-beschikkingen.

Onafhankelijke marktplaats

Het netwerk van professionals is toegankelijk voor VeReFi abonnementshouders. De VeReFi Meetingroom brengt vraag en aanbod samen,als een marktplaats voor sociale zekerheid. VeReFi heeft hierbij zelf geen enkel financieel belang.

Welke hulp kunt ú gebruiken?

In de meetingroom presenteren verschillende dienstverleners zich. Veelal gelden gekoppeld aan het VeReFi abonnement gereduceerde tarieven. Desgewenst kunt u via een hulpvraagformulier aangeven waar u behoefte aan heeft. Dit kan zijn een goede register-casemanager dicht bij u in de buurt. Of juist een zelfstandig werkende bedrijfsarts om een second opinion te doen. Of juridische professionals voor het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures. Dienstverleners kunnen dan zelf contact met u opnemen om een offerte uit te brengen.

Bent u zelf een professional en wilt u graag deel uit maken van het VeReFi netwerk van professionals? Dat kan als u een dienstverlenersabonnement heeft.

 

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt