Opleidingen

Het digitaal kennisplatform VeReFi is opgezet door CS Opleidingen. CS Opleidingen biedt verschillende opleidingsprogramma’s aan voor het regisseren van de geldstromen in de sociale zekerheid. Kennis is essentieel om de vele regelingen en subsidies te benutten en sturing te geven aan een snelle terugkeer van de verzuimende medewerker in het arbeidsproces.

Basiscursus Casemanagement

De tweedaagse Basiscursus Casemanagement geeft u inzicht in relevante wetgeving. Ook krijgt u veel praktische tips en leert u waar veel organisaties geld laten liggen.

Regie op Verzuim

Voor meer diepgaande kennis is de opleiding ‘Regie op Verzuim’ op hbo-niveau geschikt. Deze opleiding is geaccrediteerd door de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Centraal staat hoe u regie kunt nemen om de kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid te verminderen.

Financieel Casemanagement op organisatieniveau

Vervolgcursus op Regie op Verzuim. Centraal staat hoe u als casemanager de organisatie optimaal inricht om onnodige schadelast te voorkomen. U analyseert diepgaand de verzuiminfrastructuur van de organisatie.

Post Bachelor Register-Casemanagement

Met deze opleiding wordt u in circa 1 jaar Register case-en caremanager (Rccm). De register casemanager heeft veel kennis van de sociale wetgeving en geldstromen sociale zekerheid. Hij voert de regie tijdens het re-integratieproces van een verzuimende werknemer, pakt knelpunten in de verzuiminfrastructuur aan en adviseert de organisatie.

Bijscholingsprogramma’s

CS Opleidingen organiseert geregeld bijscholingsprogramma’s en specifieke workshops gerelateerd aan VeReFi onderwerpen. Wilt u hier meer over weten? Gebruik dan het contactformulier op cs-opleidingen.nl

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt