Kantoor Mr. van Zijl advocaten

De advocaten van Kantoor Mr. van Zijl zijn gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van werkgevers op het gebied van de juridische en fiscale aspecten van personeelsvraagstukken: arbeidsrecht, werknemersverzekeringen en loonheffing.

Door hun specialisatie zijn de advocaten van Kantoor Mr. van Zijl bij uitstek in staat om werkgevers bij te staan als het gaat om arbeidsongeschiktheid van werknemers. De wetgeving op dat gebied is bijzonder complex, omdat de arbeidsrechtelijke bescherming van de werknemer, de heffing van premies werknemersverzekeringen bij de werkgever en de uitkeringsrechten van de werknemer op soms onverwachte wijze op elkaar inwerken.

De advocaten van Kantoor Mr. van Zijl beschikken over unieke langjarige ervaring en deskundigheid als het gaat om het optreden in zaken in bezwaar, beroep of hoger beroep tegen het UWV, of het nu gaat om loonsancties, uitkeringen, premieheffing of eigenrisicodragen. Kantoor Mr. van Zijl is ook dé specialist als het gaat om het toetsen van de juistheid van beslissingen van het UWV betreffende WGA-uitkeringen van (ex-) werknemers.

Kantoor Mr. van Zijl B.V.
Korvelseweg 142, 5025 JL Tilburg
Postbus 1095, 5004 BB Tilburg
Telefoon: 013 4635599
Fax: 013 4632266
E-mail: mail@kantoormrvanzijl.nl
Internet: www.kantoormrvanzijl.nl

 

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt