L-Expert

l-expert-logo

L-Expert is in 2010 opgericht door Lex van den Heuvel, met een lang verleden op het gebied van sociale zekerheid. Begonnen bij het GAK (nu UWV) als jurist op diverse afdelingen. In deze functies heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van Rechtbank en Centrale Raad procedures en kennis van de werkwijze van UWV.

De overstap naar het bedrijfsleven vond plaats in 2003 toen hem gevraagd werd te komen werken bij een pas opgericht bedrijf dat werkgevers adviseerde op het gebied van sociale zekerheid. Dit bedrijf is inmiddels het grootste op dat gebied in Nederland. Hier heeft hij meegewerkt aan de op- en uitbouw van dit bedrijf en heeft vele adviestrajecten en juridische procedures voor klanten uitgevoerd. Met name het luisteren naar je klant en zoveel mogelijk proberen te verwoorden in een procedure van wat de klant vindt, is voor hem altijd een leidend gegeven geweest, evenals eerlijk zijn tegen je klant.

Een groot aantal juridische procedures die hij heeft gevoerd bij Rechtbanken en Centrale Raad van Beroep waren dusdanig opvallend dat zij op rechtspraak.nl zijn gepubliceerd (zie bij publicaties). Dat een wettekst al jaren op een bepaalde manier wordt uitgelegd, is voor hem nog geen reden om dan maar klakkeloos aan te nemen dat het dan wel zo zal zijn. Menig wettekst is namelijk voor tweeƫrlei uitleg vatbaar en waarom dan juist die volgen die in het voordeel van de uitvoeringsorganen is?

Ook heeft hij in deze periode ervaring opgedaan met procedures tegen de Belastingdienst.

En toen kwam in 2010 de overstap naar L-Expert, een nieuw en eigen begin voor Lex als zelfstandige, waarbij de in de loop van 30 jaar opgedane kennis en ervaring ten dienste van klanten wordt gesteld.

www.l-expert.nl

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt