Motivation@Work

Wie moet bezuinigen en zo efficiënt mogelijk met de financiële middelen wil omgaan, kan niet om verzuimkosten heen. Arbeid is de grootste uitgavenpost en verzuim heeft een directe impact op de return on investment op dit gebied.

Vanaf 1996 ben ik werkzaam als Casemanager en adviseur Sociale Zekerheid. Eerst bij de Bloemenveiling Aalsmeer en later bij de Arbo Unie West Nederland. Sinds 2002 werk ik als zelfstandig RCCM binnen mijn eigen bedrijf Motivation@Work voor 300+ bedrijven. In 2012 ben ik afgestudeerd van de opleiding Post Bachelor Register Case- en Caremanager. Voor mijn afstudeerscriptie, won ik de Scriptieprijs.

Door mijn werkervaring heb ik aan den lijve ondervonden hoe groot de meerwaarde is van een RCCM op de begeleiding, ondersteuning, coördinatie en als aanspreekpunt van de verzuimende medewerker. Heeft u wel eens gedacht aan een gespecialiseerde register casemanager?

Wat kan ik voor u betekenen?

Als Register-Casemanager richt ik mij volledig op de beheersing van de schadelast door ziekteverzuim. Ik zie het als mijn taak verzuimprocessen te verbeteren en in te richten. Daarnaast leid en stuur ik re-integratietrajecten. Ik kom met concrete, op maat gemaakte voorstellen en acties om het ziekteverzuim en de WIA-instroom terug te dringen. De ervaring toont aan dat ik mijn honorarium dubbel en dwars terugverdien.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Motivation@Work? Of wilt u eens sparren over een concrete toepassing van het Register Casemanagement binnen uw organisatie? Neem dan contact op met Josephine Spaans.
Motivation@Work®
Josephine Spaans

Henk Henrietstraat 63
1061 VB Amsterdam

Telefoon: 06-41678009
E-mail: info@motivation-at-work.nl
http://www.motivation-at-work.nl

KVK: 28092906
Btw-nummer: 191627173B02

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt