Open Dag 3 februari

Woensdag 3 februari, De Zonnewijzer te Randwijk

Een nieuw, fris jaar ligt voor ons en daarom zetten we onze deuren wijd open! U bent op 3 februari van harte welkom om een kijkje te nemen in onze leslocatie te Randwijk.

Informatie over onze opleidingen en studieadvies
In maart start een nieuwe leergang van de Post Bachelor Register Arbeidsdeskundige. Daar vertellen we u graag alles over. Wat doet een arbeidsdeskundige precies? Waarom is onze opleiding bijzonder? Hoe steekt het lesprogramma in elkaar? En hoe zit het met certificering?

Natuurlijk kunt u ons ook vragen stellen over onze andere opleidingen, zoals Post Bachelor Register Casemanagement en Regie op Verzuim. We geven u graag een persoonlijk studieadvies.

Demonstratie VeReFi-tools
Vanaf 1 januari kennen we een nieuwe VeReFi-abonnementenstructuur. U heeft de keuze uit twee abonnementsvormen: het VeReFi Nieuwsabonnement à € 125 en het VeReFi Volledig Abonnement à € 600.

Wat biedt het VeReFi Volledig abonnement u?

  • Elke maand de VeReFi Nieuwsbrief
  • Vier maal per jaar een whitepaper
  • Drie maal per jaar CS Verbindt
  • Toegang tot handige tools en applicaties zoals de Kostenindicatie SZ, de ControlMeter, ZW-en WGA-eigenrisicodragerstool, WIA-uitkeringswijzer, WIA Dossier
  • Het recht zes vragen per abonnementsjaar te stellen in de FAQ
  • Gratis boek ‘Geld besparen met sociale zekerheid’
  • Korting op de VeReFi Kennisdagen.

Wilt u weten hoe de tools precies werken en hoe u ze gebruikt om grip te krijgen op de geldstromen sociale zekerheid in uw organisatie ? Dat laten we u graag zien op de Open Dag.

 

Programma

09.00 – 09.30 uur Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
09.30 – 11.00 uur Marjol Nikkels laat zien hoe VeReFi is opgezet en hoe u optimaal gebruik maakt van de WIA-uitkeringswijzer, de Verzuimkostenscan, de WGA- en de ZW-Eigenrisicodragerstool, Regie op beschikkingen WHK, WIA Dossier en de Ziek-uit-dienst-tool.
11.30 – 13.00 uur Jan de Wit en Herwin Schrijver presenteren de nieuwe Individuele Interventiemeter: een handige tool waarmee u eenvoudig de voordelen van een interventie financieel inzichtelijk maakt. De Kostenindicatie Sociale Zekerheid (Kisz) laat de omvang zien van de VeReFi geldstromen op organisatieniveau en de besparing die te realiseren is met het inzetten van de juiste interventie. Samen met Kostenindicatie Sociale Zekerheid en de ControlMeter helpt de Interventiemeter u een casus van een gedegen financiële onderbouwing te voorzien! Ook laat Herwin Schrijver in een eerste uitwerking van VeReFast zien hoe de bedrijfsidentiteit t.a.v. verzuim in kaart gebracht kan worden.
13.00 – 13.45 uur Lunch
13.45 – 15.00 uur Marjol Nikkels geeft voorlichting over de opleidingen Post Bachelor Register Arbeidsdeskundige en Post Bachelor Register Casemanagement. Ook heeft u de mogelijkheid om persoonlijk studieadvies te vragen bij onze onderwijsadviseur Hanneke Schinkel.

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt