Uw vacature gratis op de Nationale Vacaturebank!

Heeft u een vacature en bent u houder van een VeReFi werkgevers- of dienstverlenersabonnement? Dan hebben wij een zeer speciaal aanbod voor u. U kunt uw vacature door ons zusterbedrijf Cylin Werkt! BV GRATIS op de Nationale Vacaturebank laten zetten. Zo bereikt u heel eenvoudig een groot deel van de werkzoekenden in Nederland.

  • Dit aanbod ter waarde van € 399,- ex. btw geldt tot 14 april 2014. U kunt één keer gebruikmaken van dit aanbod. Wij sturen alle sollicitaties kosteloos aan u door.

Wilt u het uzelf nog gemakkelijker maken? Cylin Werkt! BV maakt graag een voorselectie van interessante kandidaten voor u. Desgewenst nemen wij u zelfs het hele wervings- en selectietraject uit handen. Voor u als VeReFi-abonnee geldt voor deze dienstverlening een extra scherp tarief:

  •  Vacature plaatsen op Nationale Vacaturebank, inclusief een voorselectie van (maximaal) drie kandidaten; slechts € 450,- (excl. btw). Is er een goede match en wordt de kandidaat bij u geplaatst, dan rekenen wij een succesfee van € 950,- (excl. btw).
  • Door de Modernisering van de Ziektewet loopt u een groot financieel risico als u een werknemer aanneemt. Dit risico kunnen wij van u overnemen door de werknemer via een uitzendconstructie bij u aan het werk te laten gaan tegen een kostendekkende opslag.
Geplaatst in VeReFi Nieuws

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt