VeReFi Kennismiddag op 9 november

Op 9 november organiseren we een bijzondere middag, waarbij u zelf een actieve inbreng heeft.

Sessie 1. Update Sociale Zekerheid
Marjol Nikkels praat u bij over actuele ontwikkelingen op ons vakgebied. Denk aan de wet verbetering hybride markt WGA, wijziging in de Arbowet, de wet Deregulering beoordeling arbeidsrelaties en stand van zaken Quotumwet.

Sessie 2. WWZ in de rechtszaal: het gedrag bepaalt het bedrag
Hoe staan we ervoor na een jaar WWZ? Uit het evaluatierapport van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland blijkt dat één ding duidelijk is: goede dossiervorming is belangrijker dan ooit. Zeker als aangestuurd wordt op ontslag wegens disfunctioneren. En hoe staat het met de billijke vergoeding? Is daar een lijn in te herkennen? In een interactieve sessie delen Ruud de Quay en Jörg Gerrits op een prikkelende manier de gang van zaken in de rechtszaal.

Sessie 3. Gespreksvoering in vastgelopen verzuimsituaties
In vastgelopen verzuimsituaties kan een Kompasgesprek helpen om boven water te krijgen wat er echt aan de hand is. In deze interactieve workshop bent u getuige van zo’n Kompasgesprek. Samen met mediator Frank Emmelot discussiëren we over wat er goed en fout gaat. Een zeer leerzame sessie!

Elke deelnemer ontvangt het nieuwe boek ‘Arbeidsrecht in relatie tot verzuim’ Hoofdlijnen voor casemanagers en inkomensspecialisten gratis!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u snel in! Voor meer informatie: VeReFi kennismiddag

Geplaatst in Geen categorie

Mijn VeReFi & CS Opleidingen

Inloggen

Wachtwoord kwijt